Hlavní obsah

Finalistky České Miss si užívají v Thajsku

Novinky, jky, Novinky
BANGKOK

Čtrnáctidenní soustředění v exotickém Thajsku absolvuje v těchto dnech dvanáctka finalistek České Miss 2008. Hned po příletu do Bangkoku na největší letištní terminál na světě čekalo dívky přivítání v podobě květinových náhrdelníků s orchidejemi a jasmínem a přípitek pomerančovým likérem.

Článek

Finalistky se pak ubytovaly v luxusním hotelu Narai v centru Bangkoku. Bohatá byla slavnostní večeře, na níž si dívky pochutnaly na thajských specialitách. Finalistky nadchl hned druhý den královský palác, který je jednou z největších thajských památek.

Dívky se také podívaly do buddhistického chrámu se světoznámou a drahocennou sochou Budhy. Krásky z České Miss si v dalších dnech nenechaly ujít projížďku po řece Chao Phraya a návštěvu nově otevřeného hotelu Gran Millenium, jímž je provedl osobně jeho ředitel.

Finalistkám se v teplém Thajsku velmi líbí. Foto: archiv České Miss

A večer se dobře bavily v jednom z nejluxusnějších nočních klubů v Bangkoku. Vypravily se také na plovoucí trh, který se nachází zhruba sto kilometrů od thajského hlavního města. V pondělí se stala dějištěm soustředění finalistek Pattaya, jedno z největších, nejkrásnějších a nejnavštěvovanějších plážových středisek v Asii. Na tomto exotickém místě natáčely další dívky své medailonky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám