Hlavní obsah

Finalistky České Miss se v Brazílii nenudí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

FORTALEZA

Dvanáct finalistek České Miss 2006, které odletěly ve středu 4.ledna do brazilské Fortalezy, si své soustředění užívají. Krásné dívky sem ale nepřijely jen za zábavou.

Článek

Téměř každý den totiž finalistky České Miss absolvují na pláži Praia das Fontes pózování v plavkách fotografovi, který připravuje snímky pro katalog Česká Miss 2006.

V exotickém městečku Beberibé také dívky postupně natáčejí své medajlonky, které diváci uvidí během finálového večera na TV Nova.

České dívky zaujaly brazilské reportéry

Česká krása zaujala i reportéry brazilské televizní stanice Globus. Volný čas vyplňují dívky poznávacími výlety, jeden z nich byl například na buginách do Morro Branco. Dívky nemají čas se nudit, příjemným zpestřením jsou pro ně vodní sporty, skoky do písečných dun, nebo jen povalování na příjemně vyhřáté pláži.

Celý tým, který s nimi do Brazílie přiletěl, má spoustu práce, ale najde se i čas na lenošení v horkém brazilském vzduchu. Dívky se budou do Česka vracet 15. ledna, to už bude zbývat pouze měsíc do finále soutěže, které bude TV Nova v přímém přenosu vysílat 17.února.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám