Hlavní obsah

Finalisté SuperStar v Praze: Davové šílenství, kolaps metra

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Bez nadsázky davové šílenství se ve středu vpodvečer odehrálo v Praze na Smíchově. Finalisté Česko-Slovenské SuperStar dorazili z Bratislavy do Prahy na autogramiádu. Kdo se chtěl dostat do metra B, měl takřka smůlu. Více než tři tisíce fanoušků mířilo za svými idoly.

Článek

Metro linky B bylo naplněno k prasknutí. Pro podpis do Village cinemas Anděl si jelo více než tři tisíce fanoušků. Náctileté fanynky se nemohly dočkat svých idolů. "Chtěla jsem jet metrem, ale nebyla šance se tam dostat. Radši jsem si dala okružní jízdu tramvají," řekla Novinkám paní Petra, která neměla o autogramiádě ani tušení.

Finalisté Česko-Slovenské SuperStar se vydali do Prahy na premiéru filmu o Michaelu Jacksonovi This is it. Premiéře předcházela jejich autogramiáda. Fronta před multikinem byla dlouhá stovky metrů. Jekot, pískot, mdloby. To vše provázelo podpisovou akci mladých zpěváků. Kdo však čekal, že největšími idoly jsou Martin Chodúr nebo půvabná brunetka Monika Bagárová, spletl se.

U náctiletých fanoušků jednoznačně vítězí Mirek Šmajda. Na jeho podpis se stály největší fronty a fanynky nejvíce křičely právě jeho jméno. Řada z nich plakala štěstím, když vlasatého Mirka zahlédla. "Vůbec jsem to nečekal, jsem v šoku," prozradil Šmajda.

Většina finalistů krále popu Michaela Jacksona považuje za svůj vzor. "Jako Martin Chodůr bych ho určitě nezazpíval. Ale zvládl bych v pohodě pohyby, kdy si sahá do rozkroku," smál se Šmajda.

Na premiéře překvapila pokuřováním jedné cigarety za druhou teprve šestnáctiletá rockerka Leona Šenková. "Naši to ví, tak co," reagovala korpulentní finalistka. "Vyzábliny se mi nelíbí. Rozhodně hubnout nebudu. Takhle mi to vyhovuje. Nemám ráda vyhublé holky," dodala.  

Reklama

Výběr článků

Načítám