Hlavní obsah

Finále České Miss: nejdražší korunka i Alain Delon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Finále soutěže krásy Česká Miss 2008 je takříkajíc za dveřmi. Již tuto sobotu zvolí televizní diváci nejkrásnější dívku tohoto roku, která bude reprezentovat Českou republiku na mezinárodní soutěži Miss Universe 2008. Mimo jiné se bude slavnostního večera účastnit francouzský herec Alain Delon a vítězce na hlavě stane nejdražší korunka v historii českých soutěží krásy.

Foto: Lukáš Táborský, Právo

Finalistky České Miss představují korunku, o kterou budou v sobotu bojovat.

Článek

Korunka je vyrobena ze čtrnáctikarátového bílého zlata a váží 93,64 gramu. Její umělecká hodnota činí 1,25 mil. korun. Na korunce se vyjímá 1162 diamantů a 118 barevných přírodních polodrahokamů, které pocházejí z Indie a Thajska. Nechybí mezi nimi ametyst, safír, peridot, modrý topaz, citrín, granát, zelený ametyst či bílý topaz.

Zajímavé také je, že přijede francouzská filmová legenda Alain Delon. Právě on slavnostně navlékne šerpu nové královně krásy. Delon přicestuje do České republiky speciálně kvůli tomuto finále a bude i předsedou poroty. Slavnostního večera se zúčastní také známá česká modelka Petra Němcová.

Štefánková a Kramár moderátory

Galavečer bude moderovat oblíbený slovenský herec Maroš Kramár, velký obdivovatel ženské krásy, spolu s modelkou a moderátorkou Janou Štefánkovou. V superfinále, do kterého postoupí šest nejlepších finalistek, nahradí dřívější volnou disciplínu fotoateliér s exotickými zvířaty. Každá ze superšestky bude na jevišti pózovat s gepardem, hadem či sokolem. Tato zvířata jsou speciálně vycvičena pro šoubyznys.

Z umělců vystoupí například Petr Hapka, skupina Wanastovy vjeci, No Name či Gipsy.cz, kteří potěší diváky rytmickým songem Romano hip hop.

Lidé mohou posílat misskám emaily

Portál Seznam, který zaštiťuje kategorii Miss Internet přišel s novinkou a propojil jednotlivé dívky s jejich profilem na Lide.cz. Vytvořil krátké medailonky včetně spojení na miss - uživatelé si mohou dát její profil do mobilního telefonu nebo jí dokonce napsat email. Profily se staly velice rychle populárními, snad i kvůli kontaktu, který s dívkami zprostředkovávají.

Reklama

Související témata:

Související články

Finalistky České Miss si užívají v Thajsku

Čtrnáctidenní soustředění v exotickém Thajsku absolvuje v těchto dnech dvanáctka finalistek České Miss 2008. Hned po příletu do Bangkoku na největší letištní...

Výběr článků

Načítám