Hlavní obsah

Filmová svatba Lopezové a Afflecka byla zrušena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Přestože se Jennifer Lopezová s Benem Affleckem rozešla již koncem letošního ledna, jako manželé spolu měli účinkovat v novém filmovém snímku Jersey Girl. Svatební scéna, která by pro oba herce mohla být příliš bolestná, však byla z filmu nakonec vystřižena.

Foto: Petra Jurásková

Vozíky manipulují s materiálem i výrobky.

Článek

Kevin Smith, režisér nového filmu, usoudil, že bude vhodnější, když se bývalí milenci v roli partnerů a manželů znovu nesejdou ani na plátně. Proto scénu, v níž krásná Jennifer říká své sladké ano Affleckovi, raději vyřadil.

"Domnívám se, že by nebylo vhodné filmový sňatek ve snímku ponechávat," prohlásil podle magazínu US Weekly Smith, "lidé by mohli zapomenout, že se dívají jen na smyšlený film," vysvětlil režisér.

Lopezová se měla za Afflecka vdát v září minulého roku, ze svatby však na poslední chvíli sešlo údajně kvůli přílišnému zájmu médií. Snoubenci se definitivně rozešli letos v lednu.

Reklama

Související témata:

Související články

Lopezová se řádící chřipce nevyhla

Chřipková epidemie se rozhořela v Evropě, Asii i Americe a spravedlivě si za oběť vybírá chudé i bohaté, slavné i neznámé lidi. A dobře to ví i Jennifer...

Affleck se o Vánocích vykašle na Jennifer

Ostře sledovaný hollywoodský pár Jennifer Lopezová - Ben Affleck letošní Vánoce a příchod roku prožijí odděleně. Zatímco Jen stráví svátky s chřipkou na lůžku,...

Lopezová dostala záchvat kvůli prstenu

Hollywoodská hvězda Jennifer Lopezová zažila perné chvilky, když zjistila, že jí z prstu sklouzl její zásnubní prstýnek. Zpěvačka a herečka, která...

Výběr článků

Načítám