Hlavní obsah

Ewa Farna pokřtila Ticho ve velkém stylu

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Mladá rocková zpěvačka Ewa Farna pokřtila v úterý 2. října v pražském Lucerna Music Baru své v pořadí druhé album s názvem Ticho. Sama ovšem tichá vůbec nebyla a ve vyhlášeném pražském podniku to se svojí kapelou před dobrou pětistovkou diváků pořádně rozjela.

Článek

Namísto plánované hodiny se hrálo hodinu a půl, zněly písničky z nového alba i z debutového alba Měl´s mě vůbec rád, některé dokonce dvakrát. Publikum složené z fanoušků snad všech věkových kategorií, si na závěr vyžádalo singly z obou desek - stejnojmenné Měl´s mě vůbec rád a Ticho.

Kmotrou nové desky mladé hvězdy se stala Lucie Bílá. Hit Láska je láska v upraveném aranžmá si obě zpěvačky vážně vychutnaly. A co na tom, že se v jedné chvíli ztratily v textu. Jejich nápadně podobná bezprostřednost a smích zapůsobil v této chvíli možná víc než slova.

"Lucie je můj vzor a je pro mě velká pocta, že mě vzala na své turné, že jsem si s ní mohla zazpívat písničku Láska je láska a že souhlasila být kmotrou mé nové  desky," netají se svými pocity Ewa Farna.

"Musím říct, že takhle krásný a úžasný talent jako je Ewa se málokdy  rodí," oplátila jí Lucie Bílá. "Jsem tvůj  fanda a kdykoli bys něco potřebovala, jsem ti k dispozici, protože mám opravdu trošku víc zkušeností," promluvila už  jenom směrem ke zpěvačce, která momentálně drží první místo v TOP 100 na TV Óčko.

Od Bílé dostala briliantový prsten

Lucie Bílá dala navíc Farné před koncertem dárek - briliantový prsten, ke kterému přidala slova: "Každá hvězda musí mít briliant." Hned druhý den na koncertě v Ostravě ho už měla Ewa s sebou.

Ewin koncert si přišel poslechnout i Ondřej Soukup s přítelkyní Lucií Šoralovou, Jakub Prachař, Vlasta Horváth s manželkou, Roman Lasota, či Helena Zeťová. Právě poslední jmenovaná uvedla na adresu Farné: "Ewa je moje radost, proto jsem tady. Je vážně skvělá."

Reklama

Související témata:

Související články

Dětský idol dneška? Ewa Farna

Na otázku, koho mají české děti nejraději, odpovídá i letos již třetí ročník ankety Jetix Kids Awards, kterou pořádá dětská televize Jetix. O svých idolech...

Výběr článků

Načítám