Hlavní obsah

Eva Aichmajerová je podruhé těhotná

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Eva Aichmajerová - Decastelo (31) je podruhé těhotná. Exkluzivní informaci Novinkám potvrdila sama moderátorka. Maminka ročního Michaela s manželem Reném Decastelem na druhém potomkovi už měsíc pracovali a přáli by si holčičku.

Článek

Eva Aichmajerová s manželem Reném byli v pondělí vidět v porodnici v pražském Podolí. Novinkám to sdělil dobře informovaný zdroj. Aichmajerová poté informaci Novinek potvrdila.

"Ano, s manželem jsme byli na kontrole v Podolí. Víc ale zatím neprozradím, je ještě brzy. Dejte mi čas," řekla Novinkám Aichmajerová, která za pět dní oslaví dvaatřicáté narozeniny. Dodržuje tak pravidlo maminek, že do třetího měsíce se o těhotenství nemluví.

Na druhém potomkovi už s manželem nějaký čas pracují. "Asi před měsícem jsme se rozhodli, že je čas na druhé mimčo," říká moderátorka. "Bylo by super, kdyby se nám podařila holčička, abychom měli páreček. Manžel ale říkal, že jestli to bude holka, hned půjdeme na genetické testy," směje se Aichmajerová.

"Renda umí zřejmě dělat jen kluky, už má dva," dodala Aichmajerová, která bude od 3. října na TV Barrandov moderovat pořad Maminka. Její těhotenství práci v televizi prý naprosto nehrozí. "Takový typ pořadu můžu v pohodě moderovat i bříškem," dodala s úsměvem.

Reklama

Související témata:

Související články

Aichmajerová ukázala tělo na Krétě

Eva Aichmajerová - Decastelo konečně odjela rok po svatbě s manželem Reném Decastelem na svatební cestu. Protože pár dní po veselce porodila syna Michaela, na...

Eva Aichmajerová měla autonehodu

Moderátorka Eva Decastelo Aichmajerová bourala na Václavském náměstí. Do jejího auta nacouval vůz nepozorného řidiče. Eva tak kvůli zdlouhavému sepisování...

Výběr článků

Načítám