Hlavní obsah

Erekce zachránila muže před vazbou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BIELEFELD

Německý lupič unikl vazbě - trpí totiž permanentní erekcí. Dvaatřicetiletý Maurice Baumann byl odsouzen k roku odnětí svobody za vykradení několika bytů ve městě Bielefeld.

Článek

Nástupu do vězení se vyhnul díky tomu, že ho nemocniční prohlídka uznala za naléhavý případ. Po týdenním léčení doktoři přiznali, že byli schopni ochabit jeho mužství pouze na "půl žerdi".

Baumann řekl soudu v Bielefeldu: "Jednoho dne jsem se probudil s erekcí. Nic jsem si o tom nemyslel - to se stává mužům často. Ale ta má nikdy nepřešla." Lékařský záznam uvádí, že doktoři do jeho mužství po devadesát minut píchali jehly, ve snaze o ochabnutí penisu. Ten se ovšem po pěti minutách vrátil do vzpřímené polohy.

Prokurátor ho chce za mřížemi

Soud nařídil, že může zůstat mimo vězení po dobu, co bude jeho problém přetrvávat. S tím ovšem nesouhlasí bielefeldský generální prokurátor Harald Krahmoeller, který říká: "Pouze pacienti s akutními zdravotními problémy mohou zůstávat mimo vězení. A jeho za akutní případ nepovažuji. Doufám, že ho budu mít do dvou týdnů za mřížemi."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám