Hlavní obsah

Erbová si koupila byt v Mostě, má ho jen na víkendy

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová, David Zápal

Modelka Vlaďka Erbová si pořídila nový byt. I když má v plánu žít v Praze, nové hnízdečko si koupila v Mostě, kde žije její maminka. Užívat ho bude prý jen občas o víkendech.

Článek

"Maminka bydlí v malém bytě v Mostě a já z tohoto města pocházím a mám to tam ráda. Proto jsem koupila malý byt 2+kk, abychom měli s Tomášem a dcerou v Mostě něco vlastního, kde budeme trávit fajn víkendy," řekla Novinkám Erbová.

V současné době tráví čas zařizováním interiéru bytu. "Hrozně mě to baví. Zatím je jasný jen dětský pokojíček. Vybírali jsme ho s Viktorkou z katalogů, bude z bílého dřeva a kombinovaný se stylovými růžovými doplňky," prozradila Erbová.

O interiéru dalších místností ještě není zcela rozhodnutá. "Baví mě lesklé materiály, ale zatím nemám vybraného nic konkrétního," dodala Erbová, která se spolu s Evou Decastelo stala tváří veletrhu For Furniture, který odstartoval ve čtvrtek v pražských Letňanech.

"Pořizujeme s manželem pokoj pro jeho syna z prvního manželství Eliáše. Vybrali jsme mu krásnou postel. Náš malý Míša mu ji už odzkoušel, hlavně se mu líbila skluzavka a žebřík," svěřila se Novinkám Eva Decastelo, která už za pár týdnů přivede na svět druhého potomka, dceru Zuzanku.

Reklama

Související témata:

Související články

Erbová obléká Řepku od hlavy až k patě

Modelka Vlaďka Erbová přiznala, že její přítel Tomáš Řepka nesnáší nakupování, a tak mu celý šatník pořídila sama. Kapitána pražské Sparty má tak v oku, že si...

Výběr článků

Načítám