Hlavní obsah

Emmu Watsonovou na škole pronásledují mladí žurnalisté

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladičká čarodějka Hermiona z Bradavic by si se šikanou jistě hravě poradila. To její představitelka, herečka Emma Watsonová, si kvůli tomu musela na americké Cambridge zavolat ochranku. Devatenáctiletou studentku Brownovy univerzity napadla skupinka studentů z Harvardské univerzity během přátelského fotbalového zápasu mezi oběma školami.

Foto: Profimedia.cz

Filmová Hermiona by si hravě poradila, herečka Emma Watsonová si na obranu zavolala ochranku.

Článek

Nejednalo se však o žádný fyzický útok, ale pronásledování s aparáty a slídění po pikantnostech. Dotyčnými útočníky totiž byli redaktoři z časopisu Harvard Voice Magazine, kteří se snažili ulovit nějakou nelichotivou zajímavost. A Emma si na pomoc proti nim zavolala vlastní ochranku.

Watsonová byla útokem mladých harvardských žurnalistů znechucená. Jejich pozornost jí znepříjemnila život jen krátce poté, co se musela vypořádat se skupinkou „Potteristů“. Milovníci malého čaroděje si totiž zjistili, kde v Providence na Rhode Islandu bydlí a začali ji tam špehovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám