Hlavní obsah

Eminem chce koupit Jacksonův Neverland

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KALIFORNIE

Rapový zpěvák Eminem projevil zájem o koupi luxusního sídla Neverland v kalifornské Santa Barbaře. Jeho dosavadním majitelem je král popu Michael Jackson, který svůj pohádkový dům opustil po policejní razii a nabídnul ho k prodeji za 50 miliónů dolarů.

Článek

Eminemovi se Neverland velice líbí. Kromě toho se mu hodí i jeho zeměpisná poloha, neboť zpěvák už má dost třeskutých zim ve svém domovském Detroitu, napsal americký magazín US Weekly.

Neverland se bude líbit i dceři

Zpěvák rovněž oceňuje, že by měl blíž ke svým rodičům. "Myslí také na svou dcerku," domnívá se Eminemův přítel, "věří, že Kalifornie je nejlepší místo, kde by Hailie měla vyrůstat."  

Eminem má na koupi Neverlandu velkou naději, neboť Jackson by se ho měl celkem jednoduše vzdát. V prosinci loňského roku totiž prohlásil, že už do něj nikdy nevstoupí a letos v lednu se přestěhoval. Podle posledních informací se navíc ocitl na pokraji krachu, finanční injekci proto jistě uvítá.

Reklama

Související články

Eminem čelí obvinění z rasismu

Za rasistu byl označen americký raper Eminem poté, co americký hudební časopis The Source objevil a pustil novinářům v New Yorku přes deset let starou...

Jackson má nové sídlo, Neverland pronajme

Král pop music Michael Jackson, který čelí obvinění z pedofilie, opustil svůj Neverland v kalifornské Santa Marii. Luxusní sídlo je nyní k pronájmu. Zpěvák...

Výběr článků

Načítám