Hlavní obsah

Elektrikář si stěžoval, že nedostal zaplaceno. Vypustili na něj lva

Novinky, tcs

Neobvyklý případ řeší pákistánská policie v Láhauru, hlavním městě pákistánské provincie Paňdžáb. Správce jedné z náboženských budov odmítl zaplatit elektrikáři za práci a místo slíbených peněz na něj vypustil lva, kterého si chová jako domácího mazlíčka.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Případ se odehrál už 9. září, elektrikář však vše oznámil na policii až minulý týden, když správce imámbary (sálu, kde se scházejí šíitští muslimové) odmítl elektrikáři zaplatit léčení. Informoval o tom server Gulf News s odkazem na pákistánská média. Správce Ali Raza si najal Mohammada Rafiqa na práci na budově.

Když však elektrikář požadoval proplacení svých služeb, Raza mu jen oznámil, aby přišel později. „Správce zdržoval platbu. Když Rafiq naléhal, správce se naštval a vypustil na něj lva,“ stojí v policejním prohlášení.

Návštěvnice zoo hazardovala se životem ve lvím výběhu

Koktejl

Šelma se na elektrikáře vrhla, Raza útok spolu s dalšími třemi muži sledoval. Ani jeden z nich se nepokusil napadenému jakkoli pomoci. Rafiqa zachránili až kolemjdoucí, kteří slyšeli jeho křik.

Muž utrpěl tržná zranění na rukou a obličeji. Policie případ řeší jako pokus o vraždu, za což správci může hrozit až trest smrti.

Reklama

Související články

Ind se postavil lvovi s klackem v ruce

Vyzbrojen pouze klackem se nebojácný Ind Vadher z Gudžarátu rozhodl postavit útočícímu lvovi, když chtěl zachránit své tele. Strach u toho prý neměl, na život...

Výběr článků

Načítám