Hlavní obsah

Eddieho Murphyho usvědčily testy z otcovství dítěte Mel B

Novinky, Famous.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Komika Eddieho Murphyho usvědčily testy DNA z otcovství dítěte zpěvačky Melanie Brownové alias Mel B. S členkou skupiny Spice Girls se herec rozešel v průběhu těhotenství. Později ji označil za nevěrnici a paternitu jejího druhého potomka odmítl vzít na sebe.

Článek

Ačkoli se k Angel Iris odmítl Eddie ihned přihlásit, později veřejně pronesl, že "udělá správnou věc," pokud testy DNA prokáží, že je skutečně otcem. Jít na kliniku v Beverly Hills mu nakonec přikázal soud v Los Angeles, kde na něj Brownová podala žalobu ve věci otcovství.

"Je to taková úleva, že je konečně po všem. Mel věděla celou dobu, že je Eddie otcem a nemůže uvěřit, že to musel prokázat test paternity. Je potěšená, že pravda vyšla najevo a může se zase soustředit na své mateřské povinnosti," přiznala kamarádka dvaatřicetileté zpěvačky.

Mel B se teď připravuje také na návrat skupiny Spice Girls. Jejich comeback má být oznámen ještě do konce června.

S Murphym se rozešla loni v prosinci. Lépe řečeno on jí dal košem v přímém přenosu nizozemské televize.

Melanie má s bývalým manželem Jimmym Gulzarem osmiletou dceru Phoenix Chi. V současnosti prý randí s hollywoodským producentem Stephenem Belafontem.

Reklama

Výběr článků

Načítám