Hlavní obsah

Eddie Murphy randí se Spice Girl

Novinky, Famous
LONDÝN

Hollywoodský herec Eddie Murphy se dal dohromady s bývalou členkou kapely Spice Girls Mel B. Zpěvačka ho ulovila dva měsíce po rozvodu s Eddieho manželkou Nicole, s níž žil od roku 1993 a mají spolu pět dětí. Důvodem rozvodu byla nevěra. Mel B je Eddiem natolik posedlá, že si krátce po začátku vztahu nechala vytetovat jeho jméno na bok.

Článek

Jednatřicetiletá zpěvačka se s Policajtem z Beverly Hills poznala na večírku jejich společného přítele v Los Angeles, kde oba žijí. Podle informací deníku The Mirror se dali dohromady před třemi týdny a Mel B považuje herce za "toho pravého". "Po několika dnech vztahu měla jeho jméno vytetované na boku," řekla novinářům blízká přítelkyně zpěvačky.

"Všechno je to neuvěřitelně narychlo, ale taková je Mel - příliš impulzivní. Neustále tvrdí, jak je úžasný a jak nikdy nepotkala někoho takového, jako je on," dodala přítelkyně.

Eddieho mluvčí Paul Bloch nepopřel, že by spolu pár chodil. Hercovo láskyplné vzplanutí s Mel B odmítl komentovat. Pro Mel jde o první vážnější vztah od rozvodu s tanečníkem Jimmym Gulzarem před dvěma lety.

Reklama

Související témata:

Související články

Eddie Murphy se rozvádí

Modelka Nicole Murphyová, manželka herce Eddieho Murphyho požádala po dvanáctiletém svazku o rozvod. Důvodem jsou nejrůznější neshody páru, informovaly...

Výběr článků

Načítám