Hlavní obsah

Dunstová souložila ve zkušební kabince

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Herečka Kirsten Dunstová si před pár dny užívala se svým partnerem Jakem Gyllenhaalem sexu v proslulém londýnském butiku. Při nakupování se najednou oba ukryli do zkušební kabinky, z níž se záhy začalo ozývat hlasité sténání.

Foto: Jana Matějíková

MŠ Mateřídouška

Článek

"Ti dva si opravdu hrají do noty a musí se navzájem úžasně vzrušovat. Neurčité mumlání a sténání se pomalu zvrhlo v kakofonii, kterou vydávají lidé jen při milování," potvrdila svědkyně scény.

"Jsou do sebe tak strašně zamilovaní, že ani nemohli počkat, až se vrátí zpátky do hotelu. Prostě si dopřáli sex ve zkušební kabince. Každý v obchodě se nad těmi zvuky pousmál. Vyšli z kabinky rozježení a vyjevení, ale očividně šťastní. Bylo jasné, co dělali," dodala.

Ačkoliv se zamilovaný pár se svou vášní pro sex netají, s novináři se o ní odmítají bavit. Jde prý výhradně o jejich soukromou záležitost. Jejich přátelé však prozradili, že dovádění Kirsten nebylo jejím prvním sexem na veřejnosti. Nedávno se prý s přítelem milovala na pláži a toaletách.

Reklama

Výběr článků

Načítám