Hlavní obsah

Drobná Korejka snědla 181 kuřecích křidélek za 12 minut

– Buffalo
Novinky, Dagmar Plecháčová

Při pohledu na drobnou postavu Korejky Sonyi Thomasové musí každého napadnout, kam se u ní taková hromada jídla vůbec může vejít. Sonya přezdívaná Černá vdova, byla však již v roce 2006 prohlášena největší „žroutkou“ světa a svůj titul poctivě obhajuje dodnes. Jejím posledním triumfem je vítězství v pojídání kuřecích křidélek, kterých stihla za pouhých 12 minut sníst 181. V této tradiční americké soutěži tak vytvořila národní rekord.

Článek

Korejka žijící dlouhodobě ve Spojených státech se místním zvykům přiučila velice snadno, americká tradiční soutěžní klání v pojídání všeho možného totiž vyhrává poměrně často. Tentokrát strčila do kapsy dokonce i známého amerického jedlíka Joeyho Chestnuta.

Thomasová vážící pouhých 47 kilogramů v minulosti už vyhrála například s 552 ústřicemi snědenými za deset minut, 80 kuřecími nugetami zvládnutými za 5 minut či se 37 párky v rohlíku za 12 minut, triumfů má však na svém kontě několik desítek.

Foto: Profimedia.cz

Sonya Thomasová

Na sobotním klání v Buffalu porazila „Černá vdova“ Joeyho Chestnuta o 12 kuřecích křidélek a americký jedlík číslo jedna tak zůstal na druhé pozici.

„Jsem tak šťastná! Někdy se sama zpomaluji, když se snažím více kousat, tentokrát jsem použila své ruce spíš než ústa,“ prozradila po svém vítězství Sonya, která si tak pomohla tím, že si kuřecí maso nejdříve trochu rozmělnila v prstech.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám