Hlavní obsah

Drew Barrymorová má strach ze svatby

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANHELES

Herečka Drew Barrymorová, která poprvé proslula svou rolí ve filmu E.T. mimozemšťan, se obává vstoupit do manželského svazku se svým současným snoubencem Fabriziem Morettim, bubeníkem ze skupiny The Strokes.

Foto: Stanislava Dvořáková

Technologie 3D nahradila výkresy funkcí a kontrolou počítačové techniky.

Článek

Herečka se s hudebníkem stýká od května 2002. Sotva čtyři měsíce po seznámení ji Fabrizio požádal o ruku a Barrymorová nabídku s nadšením přijala. Se stanovením přesného data však herečka od té doby otálí. Zdá se, že záměrně. Obává se totiž, že by zkrachoval další její vážný vztah.  

Morettimu dochází trpělivost, již třikrát se mu skoro povedlo Drew k oltáři odvést, ta však pokaždé na poslední chvíli couvla. Přesto svého partnera neustále ujišťuje, že právě on je jejím vyvoleným.

Manželská fiaska

Devětadvacetiletá herečka má za sebou již tři manželství, všechna skončila fiaskem. Tuší, že by i čtvrtý pokus o soužití mohl dopadnout obdobně.

Ve svých sedmnácti letech se provdala za Jamieho Wlalterse, již po pěti měsících se rozvedli. Její druhé manželství s Jeremym Thomasem vydrželo devatenáct dní a necelý půlrok trval svazek s Tomym Greenem.

Reklama

Související témata:

Související články

Drew Barrymoreová se bála dělat striptýz

Jedna z hvězd Charlieho andílků, Drew Barrymoreová přiznala, že se strašně bála scény, ve které předvádí striptýz, a to kvůli špatným osobním zkušenostem...

OBRAZEM: Drew Barrymorová má hvězdu

Americká herečka Drew Barrymorová, která proslula rolí ve filmu E.T. mimozemšťan, se před zraky fanoušků v úterý stala čerstvou majitelkou hvězdy...

Výběr článků

Načítám