Hlavní obsah

Dominika Mesarošová udělala rozruch na módní přehlídce

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Úplný konec minulého týdne ozdobila módní přehlídka na pražské Občanské plovárně, která se nesla ve jménu přicházejícího jara. Hlavními hvězdami mola byly Zuzana Jandová, Kateřina Sokolová a Jana Doleželová. Jak to tak ale bývá, největší rozruch způsobila playmate Dominika Mesarošová.

Článek

Módní přehlídka, na které se ukázalo mnoho obličejů českého šoubyznysu, byla oslavou ženskosti, krásy a svěžesti. Součástí Rexona Fashion show byla módní přehlídka nové kolekce přední české návrhářky Tatiany Kovaříkové, po níž následovala přehlídka tří exkluzivních modelů inspirovaných novými vůněmi.

Pozornost na sebe strhla ale zejména Dominika Mesarošová, když se rozhodla vyzkoušet, jaké je koupat se v oblacích nových vůní a z příjemných parfémů vytvořila po desítkách vteřin stříkání podivnou směs, která rozkašlala nejednoho hosta. Ten, kdo potkal Mesarošovou po odchodu z večírku mohl ještě dlouhé hodiny poté poměrně jednoduše odtušit, kde tak asi trávila celý večer.

:. Dominika Mesarošová zase udělala pořádný rozruch

FOTO: archiv

Akci si nenechala ujít ani modelka a finalistka Miss ČR Eva Čerešňáková, která v brýlích působila seriózně, jak se na novou tvář Červeného kříže patří. Celým programem provázel miláček žen Tomáš Krejčíř.

Reklama

Výběr článků

Načítám