Hlavní obsah

Dívky z České Miss si libovaly v termálech

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SÖLDEN

Dvanáctka finalistek České Miss si užívala soustředění v rakouských Tyrolech. Dívky se připravovaly na blížící se finále soutěže po všech směrech. Celého soustředění se účastnila také ředitelka soutěže Michaela Maláčová, která si letošní dívky velmi pochvaluje. Sázková kancelář Tipsport na dívky dokonce již vypsala kurzy označující pravděpodobnost jejich vítězství v soutěži.

Článek

Počáteční dny byly v Rakousku prý pořádná dřina, ale postupem dnů se vše mírně uvolňovalo. "První dny jsme se téměř nezastavily, bylo hodně práce a focení. Po pár dnech už je vše ale lepší a všechny si to opravdu užíváme. Výběr lokality je úžasný, myslím, že ani jedna z nás nečekala soustředění v takovém luxusu, moc se nám tu líbí," řekla jedna z finalistek Sára Aschenbrennerová.

Zatímco dívky v termálních lázních relaxovaly po náročném focení a natáčení medailonků, největší sázková kancelář nelenila a vypsala na dívky sázkové kursy. Největší kandidátkou na korunku královny krásy je dle Tipsportu Blanka Javorská. Ta je dle sázkové kanceláře zajímavý typ a kurs na její vítězství je tak pouze 3:1. Kdyby se tedy stala Českou Miss a někdo na ni vsadil třeba tisíc korun, vyhrál by tři tisíce.

Velkou favoritkou by mohla být i Eva Čerešňáková na jejíž vítězství vypsali bookmakeři na její vítězství kurs 4:1. Šance dávají rovněž Michaele Řehákové (kurs 5:1) a Lilian Sarah Fischerové, které přiřkli kurs 6:1.

Reklama

Související témata:

Související články

Soutěž Česká Miss 2007 začala

Se sloganem "S Českou Miss kolem světa" se v úterý rozjel třetí ročník soutěže Česká Miss. Na tiskové konferenci se sešlo šest nejúspěšnějších dívek posledních...

Výběr článků

Načítám