Hlavní obsah

Dívka počala i přes antikoncepci, porodila trojčata

LONDÝN

Dvaadvacetiletá Britka z hrabství Hampshire Kirsty Haleová se dočkala velmi ojedinělého překvapení. Teprve týden před narozením trojčat se ona a její osmadvacetiletý snoubenec Toby Wilson dozvěděli, že je těhotná. Nechtělo se jim to zdát, jelikož byla podle všeho už v šestém měsíci a navíc poctivě už několik let brala antikoncepci. A to ještě nevěděli vše.

Článek

Kirsty Haleová a Toby Wilson jsou v těchto dnech už rodiči trojčat, Gabrielly, Lily a Alicie, informoval Daily Mirror. Tři holčičky nabírají sílu v inkubátorech.

"Jsou tak malinké a krásné. Vůbec jsme se o děti nesnažili, navíc Kirsty brala antikoncepci. Ale jsme nadšení. Je to taková okamžitá rodina," řekl Toby.

Drobné trio přišlo na svět o 13 týdnů dříve císařským řezem. První přišla na svět Gabriella, pak Lily a nakonec Alicia. Ani z jedna holčiček nevážila při narození více než jeden kilogram.

V nemocnici si pobudou

Doktoři jsou nadšeni tím, jak si dívenky zatím vedou. V nemocnici si ale ještě dlouhou dobu pobudou, přinejmenším do půli prosince.

"Jen si to představte, jeden pátek zjistíte, že je vaše přítelkyně těhotná, v pondělí jde na podrobné vyšetření, jelikož má obtíže. A najednou vám do práce příjemně hysterickým hlasem volá, že se na displeji objevují hned tři děti," smál se Toby, který se ze dne na den stal hlavou pořádně velké rodiny. Se čtyřmi ženami to doma jednou jistě nebude mít lehké.

Reklama

Výběr článků

Načítám