Hlavní obsah

Diazová kvůli kariéře opustila Timberlakeho

LOS ANGELES

Herečka Cameron Diazová pustila k vodě svého přítele, zpěváka Justina Timberlakeho. Vztah ji příliš svazoval a bránil v její kariéře. Jednatřicetiletá blonďatá krasavice s hudebníkem udržovala intimní poměr přibližně rok. Informaci přinesl britský zpravodajský server Ananova.

Foto: Lenka Pokorná

V Olešníku mají hasičské soutěže, včetně dětských, skvělé zázemí.

Článek

Podle pondělního vydání britských deníků zpěvákovi své rozhodnutí sdělila před dvěma týdny během hostiny na letošním filmovém festivalu ve francouzském Cannes, kde si zřejmě uvědomila důležitost své herecké dráhy. 

Nechtěla s ním bydlet

Justin se snažil jejich vztah zachránit a herečku přemlouval, aby jej neopouštěla. Diazová se ale zlomit nedala.

V minulosti na ni Timberlake opakovaně naléhal, aby se k němu nastěhovala, Cameron se však nikdy necítila připravena ke společnému žití.

"Už je po všem," potvrdil přítel z blízkého hereččina okolí. "Cameron si myslí, že bude mít ve své kariéře větší štěstí, když už nebude s ním," dodal stejný zdroj.

"Není v Hollywoodu dostatečně uznávána, protože se stýká s popovou hvězdičkou," upřesnil.

Diazová své zaječí úmysly naznačila již před odjezdem do Cannes. Magazínu New York Daily se tehdy svěřila, že pro klid duše by nejraději strávila alespoň měsíc sama.

"Mým snem je měsíc s nikým nekomunikovat. Mám ráda čas jen sama pro sebe. Je to důležité pro vyrovnanost v mém životě," vysvětlila.

S Justinem se dříve smála

Ještě před pár týdny se přitom Diazová ke vztahu s Justinem vyjadřovala láskyplně. Ujišťovala, že si jej nevybrala kvůli jeho šarmantnímu vzhledu, nýbrž pro jeho duševní kvality.

"Nekoukám na vzhled. Podstatné je být s někým, kdo mě dokáže rozesmát. Myslím, že je třeba odhalit to, co má člověk uvnitř pod kůží," prohlásila.

Třiadvacetiletý zpěvák ani herečka, kteří se do sebe zamilovali jen krátce poté, co se Justin rozešel s Britney Spearsovou, však odmítli svůj rozchod komentovat.

Reklama

Související témata:

Související články

Timberlake zapomněl na rande s Diazovou

Americká herečka Cameron Diazová je na svého partnera Justina Timberlakeho pořádně naštvaná. Zpěvák totiž zapomněl na smluvenou schůzku v luxusní restauraci....

Timberlake podvedl Cameron Diazovou

Hollywoodská herečka Cameron Diazová se rozhodla k ráznému kroku. Pokud totiž její přítel Justin Timberlake nevysvětlí svůj poměr s mladičkou herečkou Elishe...

Cameron Diazové před Cannes vyrazilo akné

Ačkoliv americká herečka Cameron Diazová vypadá ve filmech a na fotografiích takřka dokonale a bez jediné chybičky, již několik let se trápí zanícenou...

Výběr článků

Načítám