Hlavní obsah

Diář se sexuálními výkony Clooneyho byl ukraden

Novinky, Korzo/P
LONDÝN

Hollywoodský herec Geroge Clooney zřejmě proklíná svou bývalou milenku Lisu Snowdonovou. Z jejího domu si zloději odnesli kromě cenností rovněž diář, do něhož si britská konferenciérka pečlivě zapisovala, jaký je herec milenec, co má rád a co všechno se mu líbí při sexuálním skotačení.

Foto: Kateřina Konečná

Výzdoba zámecké jídelny v minulém roce.

Článek

Snowdonová je krádeží věcí spojených s Georgem silně rozrušená. "Není se čemu divit. Zapisovala si tam naprosto všechno o Clooneyho životě i jeho milostných vášních. Je to dokonalá sonda do jeho sexuálního života," uvedla přítelkyně moderátorky.

O diáři asi nevěděl

"Policie případ vyšetřuje, ale vetřelce stále ještě nedopadla. Lisa měla velké štěstí, že v době krádeže ve svém domě v Londýně nebyla. Takhle se ztratily pouze věci. Kdyby se se zloději setkala tváří v tvář, mohlo všechno dopadnout hůř," uvedla mluvčí Snowdonové.

Clooney se ke krádeži diáře plného záznamů o svém sexuálním životě prozatím nevyjádřil. O zápiscích své bývalé přítelkyně prý dosud ani netušil.  

Londýnská policie podle svého mluvčího po zlodějích marně pátrá.

Hvězda Dannyho parťáků se s Snowdonovou intimně stýkala v roce 2002. Po téměř ročním vztahu se ale rozešli, protože Clooney nebyl ochotný se plně oddat vážnému vztahu.

Reklama

Související témata:

Související články

George Clooney má místo budíka husy

Zřejmě těžko by se žilo hollywoodskému sympaťákovi George Clooneymu s tak obvyklými živými tvory, jako jsou psi, kočky, rybičky či myšky. Jeho lásku...

Clooney dosáhl svého filmového snu

Po Supermanovi, Batmanovi, Charlieho andílcích a desítkách dalších filmů inspirovaných populárními televizními seriály, se nyní hollywoodští producenti...

Výběr článků

Načítám