Hlavní obsah

Dianin bývalý milenec se popral s paparazzim

– LONDÝN

James Hewitt (45), exmilenec princezny Diany, se v noci na včerejšek popral před svým bytem s paparazzim a byl zadržen pro podezření z ublížení na těle. Jak napsal Evening Standard s odvoláním na mluvčí Scotland Yardu, policisté zadrželi Hewitta po noční bitce před jeho londýnským bytem.

Foto: Radek Frýsa

Příprava těsta na báleše

Článek

Policie ale pouze potvrdila, že v mondénní čtvrti South Kensington byl napaden fotograf. Útočník byl zadržen, propuštěn po složení kauce a čeká ho další výslech.

Major po tragické smrti Diany v roce 1997 bohatě zpeněžil jejich vztah ve "vzpomínkách" s názvem Zamilovaná princezna. V Británii za to sklidil přezdívku Krysa.

S Dianou se poprvé potkal na jedné party v roce 1986, kde se jí nabídl, že jí pomůže s výběrem koní a bude ji učit jezdit. Z války v Perském zálivu v roce 1991 jí zasílal milostné dopisy.

Spekulace o otcovství

Léta kolují také fámy, že princ Harry se narodil ze vztahu princezny a Hewitta. Nahrává tomu i nápadná podoba některých rysů mladšího syna princezny s Hewittem, který to však rezolutně popírá.

Diana měla několik milenců, ale o Hewittovi jako o jediném veřejně v televizních interview prohlásila, že ho milovala a napsala mu 64 milostných dopisů. Hewitt si u britské veřejnosti uškodil hlavně tím, že se v roce 2002 před novináři zmínil, že chce tuto korespondenci velmi výhodně prodat.

Reklama

Související témata:

Související články

V Británii se vyšetřuje smrt princezny Diany

Koroner Michael Burgess v úterý zahájil a vzápětí asi na 15 měsíců odročil vyšetřování příčin smrti bývalé manželky následníka trůnu princezny Diany. Ve stejný...

Diana nezemřela těhotná, tvrdí koroner

Princezna Diana prý nebyla v době své smrti těhotná. Prohlásil to koroner John Burton, který byl u ohledání těla po záhadné nehodě v roce 1997,...

Výběr článků

Načítám