Hlavní obsah

Devatenáctiletá dívka porodila na diskotéce. Chlapeček má doživotní vstup zdarma

Novinky, tcs

Diskotéka O’Club ve francouzském Toulouse zavírá okolo půl šesté ráno. V pondělí se však v časných hodinách nemuseli zaměstnanci klubu popasovat s posledními hosty, kteří nechtěli odejít, nýbrž s mladou dívkou, která začala rodit.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

V pondělí nad ránem už nebylo na diskotéce příliš mnoho hostů. „Přišel za mnou jeden ze zaměstnanců. Řekl mi naléhavým vypjatým hlasem, že jedna z návštěvnic rodí,“ uvedla pro server La Dépêche manažerka podniku Marie-Hélène.

Kolem mladé ženy se okamžitě seběhli všichni zaměstnanci podniku. Jeden z nich byl na telefonu s porodníky a radil ostatním, co přesně mají dělat. Dříve než přijela záchranka, bylo po všem. Dívce se narodil zdravý chlapec.

Porod proběhl bez komplikací. „Dívka nepanikařila, pozitivní je, že ani my ne. Ostatně všechno se seběhlo velice rychle,“ uvedla Marie-Hélène. Záchranka dorazila krátce po porodu a převezla matku a jejího chlapce do nemocnice. Oba jsou v pořádku.

Nastupovali dva a vystoupili tři. Chlapec přišel na svět v oblacích

Koktejl

Manažerka rovněž vysvětlila, co dělala těhotná žena brzo ráno v nočním klubu. „Jeden z jejích kamarádů ji přesvědčil, aby si v klubu zlepšila náladu a zahnala starosti s velkými osobními problémy,“ uvedla Marie-Hélène a zdůraznila, že dívka se nedotkla ani kapky alkoholu.

„Doufám, že nám dá vědět, jak se jim daří,“ dodala ještě manažerka s tím, že na chlapce čeká za pár let, až bude plnoletý, doživotní vstup na diskotéku zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám