Hlavní obsah

Dělníci přišli o práci. Během 24 hodin vyhráli hlavní cenu v loterii

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ottawa

Když se ti stane něco hrozného, vyčkej a stane se ti i něco dobrého. Pravdivost těchto slov si potvrdila desítka dělníků, která dostala ve středu výpověď z práce. Z nepříjemné situace je však o pouhý den později vysvobodila zpráva, že vyhráli v loterii nezanedbatelnou sumu. Každý z nich si totiž přilepšil o bezmála v přepočtu sedm miliónů korun.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Partu Kanaďanů vyhodil jejich zaměstnavatel z práce, den na to vyhráli v loterii milionyVideo: Reuters

 
Článek

Deset zaměstnanců továrny SMART Technologies si prošlo malým peklem, aby se mohlo dostat do pomyslného nebe. Dalších 190 kolegů už takové štěstí nemělo. Firma ve středu ohlásila propuštění dvou stovek zaměstnanců. Desítka z nich jen den poté zjistila, že jejich společný los, který si pravidelně v loterii podávali, vyhrál hlavní cenu.

Každý z dělníků si přilepšil přibližně o 400 tisíc kanadských dolarů, tedy skoro sedm miliónů korun. Společně s nimi vyhrálo hlavní cenu ještě osm dalších osob.

"Nebylo by krásné vyhrát v loterii, než tu skončíme?,"Na to jsme se ptali sami sebe poté, co jsme se dozvěděli o propuštění. A bum, další den jsme vyhráli," řekl jeden ze šťastných vítězů Colin Willard.

Reklama

Výběr článků

Načítám