Hlavní obsah

Davové šílenství na SuperStar: desítky fanynek odvezla záchranka

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha
Aktualizováno

Takové davové šílenství Praha dlouho nezažila. Finalisté Česko-Slovenské SuperStar navštívili pražský Chodov, kde se konal jejich koncert a autogramiáda. Kolabovala nejen doprava, ale také řada fanoušků. Méně otrlé fanynky odvážela záchranka, v řadě případů zasahovali zdravotníci.

SuperStar - fanynky omdlévalyVideo: ČTK

 
Článek

Tisíce fanoušků na své oblíbence čekaly víc než čtyři hodiny. Krátce po páté hodině odpolední vystoupili finalisté Česko - Slovenské SuperStar na svém minikoncertě na pražském Chodově. Každý z finalistů zazpíval jednu písničku. Takový chaos Praha dlouho nezažila. Na autogramiádě, která po koncertě následovala, zkolabovaly desítky lidí, několik lidí odvezla záchranná služba.

"Panebože, pomozte té holčičce, omdlela," volala na jednoho z členů ochranky finalistka Dominika Stará. Náctiletých fanynek, které se tlačily v davu a udělalo se jim nevolno, byly desítky. 

Na neukázněné fanoušky na žádost organizátorů promluvil dokonce finalista Miro Šmajda. Poslali ho na pódium, aby se pokusil fanoušky usměrnit. "Ustupte, prosím, o jeden krok dozadu, ať ti vepředu mají prostor," křičel Miro z pódia na dav.

Marně. Dav se sice rozestoupil, za pár minut ale bylo zase vše při starém. Z bezpečnostních důvodů byla autogramiáda předčasně ukončena."Je to neuvěřitelné. Něco takového jsem ještě nezažil. Miluju svoje fanoušky," řekl Novinkám Jan Bendig, který si zájem fanoušků zřejmě užívá ze všech nejvíc.

Reklama

Výběr článků

Načítám