Hlavní obsah

David Beckham touží po dceři

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MADRID

Anglický fotbalista David Beckham připustil, že jsou jeho fotbalové roky pomalu sečteny. Proto by rád založil celosvětovou síť škol kopané, kde by se chlapci i dívky mohli naučit hrát fotbal. Kromě toho by si ke svým dvěma synům rád pořídil ještě dceru.

Článek

"Odjakživa jsem moc toužil po dětech, což se nezměnilo. Stále jich chci více. Děti jsou v lidském životě jedna velká radost, něco zvláštního. Navždy vám změní život. Vidět šťastné děti je jeden z nejkrásnějších zážitků na světě," řekl David Beckham.

Světoznámý sportovec také prozradil, že by svůj domácí rodinný tým rád posílil o dalšího potomka, a to nejlépe o dceru. "Mám dva krásně syny, tak by dcera byla super. Možná někdy v budoucnosti, uvidíme."

Někdejší hráč Manchesteru United, nyní hvězda Realu Madrid, už také ví, co by chtěl dělat v následujících dvaceti letech.  

Chybí mu soukromí

"Budu trávit co nejvíce času se svou manželkou a svými dětmi," prozradil eckham a zároveň si postěžoval, že se mu v Madridu nedaří vést s manželkou Victorií a syny Brooklynem a Romeem normální život.

"Je nemožné tu žít normální život, když vás sledují tři nebo čtyři auta pokaždé, když si vyjdete se syny do parku. Je to těžká práce, ale já si rozhodně nestěžuji."

Momentálně ovšem Beckham řeší úplně jiné záležitosti. Bulvární týdeník News of the World totiž před několika dny zveřejnil obsah milostných textových zpráv, který si kapitán anglické reprezentace údajně měl loni v září posílat s Rebeccou Loosovou, svou bývalou osobní asistentkou.  

Victoria: modelka lže

Idol mnoha dívek a žen mimomanželský vztah popřel, informace označil za absurdní, ale raději okamžitě odletěl do Švýcarska, kde tráví jeho manželka Victorie s oběma syny zimní dovolenou. Přestože se už Victorie nechala slyšet, že svému manželovi věří, Beckham zřejmě usoudil, že osobní rozhovor nemůže nic zkazit.  

O údajné milence svého manžela, dceři holandského diplomata, se Victoria vyjádřila jako o "prolhané krávě", která chce Davidovi zkazit pověst. Mezitím už se ovšem po Velké Británii šíří zvěsti o tom, že v nadcházejících dnech má veřejně promluvit další milenka slavného fotbalisty.

Reklama

Související témata:

Související články

Beckham je blízko své první filmové role

Fotbalová superhvězda David Beckham se možná v nejbližší době dočká své první filmové role, po které tolik touží. Podle britského listu The Sun již vede...

Victoria Beckhamová zaútočila na módu

Okouzlení luxusem se zřejmě bude v rodině fotbalisty Davida Beckhama předávat z rodičů na děti. Svědčí o tom alespoň radost, již syn Brooklyn projevil...

David Beckham prý podváděl manželku

Milostná aféra s bývalou osobní asistentkou může podle britského tisku ohrozit manželství fotbalové hvězdy Davida Beckhama. Bulvární týdeník News of the World...

Výběr článků

Načítám