Hlavní obsah

Dana Morávková se stala světovou tváří brýlí Kio Yamato

PRAHA

Herečka a moderátorka Dana Morávková má skvělý začátek nového roku 2006. Nejenom, že exceluje v seriálu Rodinná pouta, ale daří se jí i v oblasti reklamy. Zástupci výrobce brýlí značky Kio Yamato ji totiž oznámili, že se stala jejich tváří na tento rok.

Článek

Dana Morávková je v poslední době v oblasti reklamy vyhledávaná. Loni fotila kolekce značek Debenhams a kosmetiky Revi Face. Nyní se stává i tváří brýlí Kio Yamato, které nosí herci v seriálu Rodinná pouta.

"Dodáváme brýle do seriálu Rodinná pouta a tam jsme objevili krásu právě Dany. Pracuje se s ní velmi dobře. Nechá si poradit a dokáže přizpůsobit výraz tváře stylu brýlí, který momentálně prezentuje. Hlavně nemá přemíru sebejistoty. Je vážně úžasná," nešetřil chválou na adresu herečky Filip Žilka ze společnosti Žilka optik, která značku Kio Yamato v České republice zastupuje.

Na manžela se bude usmívat z plakátů

S fotografkou Majkou Votavovou má za sebou focení dioptrických brýlí právě značky Kio Yamato.V nejbližší době nafotí kolekci slunečních brýlí. "Jedná se o velmi prestižní záležitost. Vůbec jsem to nečekala, opravdu!" vzpamatovávala se z velkého překvapení Morávková. "Mám z toho strašnou radost. Až pojede můj manžel do zahraničí, tak mě uvidí třeba na letišti. Budu ho všude pronásledovat aspoň z plakátů." smála se.

Herečka má stále hodně práce. Vedle natáčení nových dílu Rodinných pout se také připravuje na premiéru divadelní hry 4 pokoje do zahrady. "Jedná se o 4 povídky a já hraji ve dvou z nich," prozradila herečka.

V seriálu otce neposlouchá

Režie se ujal Danin seriálový otec Jan Kačer alias František Rubeš. "V seriálu tátu Rubeše moc neposlouchám, ale na divadelních prknech šlapu jako hodinky a ani neodmlouvám," vtipkovala Morávková.

Reklama

Související témata:

Související články

Dana Morávková létá v hororu vzduchem

Dana Morávková získala v rozsáhlém konkursu menší mluvenou roli v hororovém snímku Van Helsing čtyřicetiletého amerického režiséra Stephena Sommerse,...

Dana Morávková se nesvlékne

Světlovlasá Dana Morávková nedávno překvapila své skalní příznivce proměnou v brunetu. Herečka svou image musela změnit kvůli postavě Andrey Liškové v seriálu...

Výběr článků

Načítám