Hlavní obsah

Cyklistka nedbala na to, že se zvedá most. Skončila v díře

Novinky, tcs

Sedmatřicetiletá Američanka 4. července málem doplatila na svou nerozvážnost, když ignorovala výstražná zařízení a pustila se na most, který se zrovna zvedal. Své kolo neubrzdila a najela přímo do mezery, která vznikla zvednutím jednoho z ramen mostu. Cyklistka vyvázla s lehkými zraněními a pokutou.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Cyklistka nedbala výstražných znamení a vjela na rozevírající se mostVideo: Reuters

 
Článek

Incident, který zachytily bezpečnostní kamery, se odehrál krátce po ohňostroji 4. července v americkém městě Menasha ve státě Wisconsin. Z neznámého důvodu žena ignorovala závory a varovná světla a vjela na zvedající se most.

Nerozhodilo ji ani to, že o jednu závoru silně zavadila. Že je něco špatně, si uvědomila až v okamžiku, kdy byla těsně před zvedající se částí mostu. Za pár okamžiků už zmizela v díře. Na pomoc jí téměř okamžitě přiběhli kolemjdoucí, jeden z nich zraněnou ženu vytáhl. Následně zachránil i její kolo.

„Byl jsem trochu znepokojen, když jsem viděl, jak lidé skáčou dolů, kde je všechna mechanika mostu. Ten se sice pohybuje pomalu, ale je tam spousta těžkých kovových částí, které se hýbou,“ uvedl pro regionální zpravodajský server WBAY Brett Halderson, zástupce ředitele menashské policie.

Lidé však vytáhli zraněnou cyklistku včas. Ta z celé nehody vyvázla jen s lehčími zraněními v obličeji a byla pokutována za ignorování výstražných dopravních znamení. Podle policie je možné, že žena byla pod vlivem alkoholu.

Reklama

Výběr článků

Načítám