Hlavní obsah

Cruise s Holmesovou drží dcerku v utajení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Kde je Suri? ptá se americký tisk poté, co se na stránkách společenských časopisů objevily fotografie nejčerstvějších novorozenců slavných rodičů. Jen Suri, dceru největší filmové hvězdy současného Hollywoodu Toma Cruise a jeho herecké kolegyně Katie Holmesové, americká veřejnost ještě neviděla.

Článek

Minulý týden si z novinových stánků odnášeli filmoví nadšenci první snímky dcery hereckého páru Brada Pitta a Angeliny Jolieové Sholoh Nouvel. V tutéž dobu přinesl časopis OK! na titulní straně fotografie malého Kingstona Jamese McGregora Rossdalea, syna zpěvačky Gwen Stefaniové a britského rockera Gavina Rossdalea. Stejné číslo představilo také Johnyho Backuse, druhého potomka oscarové herečky Miry Sorvinové a jejího o 14 let mladšího manžela Christophera Backuse.

Jen Suri stále nikde! "Zatím nebylo učiněno žádné rozhodnutí," sdělil oficiální důvod mluvčí Cruiseovy rodiny Arnold Robinson. Odklady při zveřejňování fotografií novorozenců způsobují, že "cena klesá a zájem opadává", soudí šéfredaktorka OK! Sarah Ivensová. Zhruba tři čtvrtiny slavných párů snímky svých potomků prodává, ale výtěžek odvádí na charitu. Celebrity se tak podle Ivensové snaží mít pod kontrolou, jak tisk jejich dítě prezentuje, a zároveň berou vítr z plachet paparazziům.

Někteří slavní rodiče ale zveřejnění snímků svých dětí odmítají. Herec Matt Damon chce pro svoji dceru Isabellu, která se jeho ženě, bývalé barmance Lucianě narodila tuto sobotu, zachovat soukromí. Je si ale vědom, že právě to může přilákat nechtěnou pozornost senzacechtivých fotoreportérů. V takovém případě je prý i on "připraven své rozhodnutí zvážit", oznámil jeho mluvčí.

Reklama

Související témata:

Související články

Z Holmesové je zatvrzelá scientoložka

Katie Holmesová údajně tráví v sídle scientologické církve až osm hodin denně. Snoubenka Toma Cruise je momentálně těhotná a připravuje se na příchod svého...

Výběr článků

Načítám