Hlavní obsah

ČR má první finalistku soutěže Miss 2004

Novinky, Korzo
PARDUBICE

Ve Východočeském divadle v Pardubicích byla ve středu zvolena první finalistka letošního soutěžního klání o nejkrásnější dívku České republiky. Stala se jí jednadvacetiletá studentka z Hradce Králové Monika Horáková, která porotu zaujala zejména svou dokonalou postavou a mírami 92-61-91.

Foto: Milan Hloušek

Filipojakubská vatra na zahradě azylového domu.

Článek

"Nejnáročnější pro mě byla promenáda v plavkách, protože jsem měla dojem, že mě všichni očima svlékají," usmála se Monika, které se jinak dvoudenní příprava na soutěž velmi líbila, především proto, že všechny dívky utvořily výbornou partu.  

Horáková: Maxová je mým vzorem

Monika, která získala rovněž cenu Miss Publikum, studuje systémové inženýrství na pardubické univerzitě, její zálibou je sport, hlavně lyžování. Jejím modelingovým vzorem je Tereza Maxová.

Horáková si po vyhlášení výsledků vylosovala číslo 12, s nímž půjde do finále, které se koná 17. dubna a v přímém přenosu jej bude vysílat televize Nova. Semifinálové soutěže v jednotlivých krajích probíhají do 2. března.  

Lucie Bílá uštěpačně zavtipkovala

Prvním letošním semifinálovým večerem provázel Jakub Železný, který na jevišti zažil nepříjemné překvapení. Na pódium totiž pozval zpěvačku Lucii Bílou se slovy, že plní přání jedné se semifinalistek Miss ČR, která velmi toužila se s mnohonásobnou Zlatou slavicí setkat.

"Já ale plním přání missek zcela běžně, jedna už z toho má dvě děti," dodala k tomu Bílá se zjevnou narážkou na Pavlínu Baburkovou - Miss Československa z roku 1992 - a svého někdejšího partnera Petra Kratochvíla, a rozesmála tak celý sál.

Před břitkým jazykem Lucie Bílé Železný doslova utekl z pódia. "A tak to mám s chlapama pořád," komentovala jeho taktický ústup do zákulisí populární zpěvačka.

Reklama

Související články

Miss se vrátí do Karlových Varů

Právě vypuklo další pátráni po nové české miss. Miloš Zapletal v pondělí oficiálně odstartoval 16. ročník prestižní soutěže Miss 2004, jejíž finále se bude...

Výběr článků

Načítám