Hlavní obsah

Courtney Love místo u soudu skončila v nemocnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká rocková zpěvačka Courtney Love byla v pátek v New Yorku hospitalizována pár hodin poté, co na ni byl v Los Angeles vydán zatykač, protože se nedostavila k soudnímu projednávání jednoho ze svých případů. Uvedl to její právník Michael Rosenstein.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Podle něj Courtney Love byla v den svých 40. narozenin přijata do newyorské nemocnice Bellevue kvůli nespecifikovaným gynekologickým problémům. Odmítl, že by šlo o předávkování drogami.

Jen pár hodin před tím vydal soud v Los Angeles na zpěvačku zatykač, protože nepřišla k prvnímu slyšení, které se týká žaloby z napadení. Začátkem dubna podle žaloby ohrožovala lahví jednu ženu v losangeleském domě svého někdejšího partnera a manažera Jima Barbera.

Soud ji začátkem června ponechal na svobodě po zaplacení kauce 55 000 dolarů s tím, že se musí dostavit k projednání žaloby v pátek. Její obhájce Rosenstein soudci vysvětloval, že zpěvačka je v New Yorku a že nevěděla, že musí být u soudu osobně přítomna. Soudce vysvětlení odmítl, vyhlásil ji za uprchlíka a zvýšil kauci na 150 000 dolarů.

Rosenstein prohlásil, že jeho klientka by měla být počátkem týdne natolik v pořádku, aby se mohla vrátit do Kalifornie a zaplatit kauci.

K soudu nedorazila poněkolikáté

Zpěvačka se nedostavila k soudu již několikrát. V únoru na ni soudce v Los Angeles vydal také zatykač, protože nepřišla na projednávání dvou žalob. Později zatykač zrušil, když se Love v soudní síni objevila.

V květnu zpěvačka přiznala vinu v případě, kdy byla v říjnu pod vlivem kokainu a byla zatčena u Barberova domu. Podle policistů tam uprostřed noci rozbíjela okna. Bývalá zpěvačka kapely Hole, která byla také nominována na Oscara za film Lid vs.  Larry Flynt, čelí i dalším obviněním - v Beverly Hills za vlastnictví drog a v New Yorku za výtržnictví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám