Hlavní obsah

CNN: Jackson onanoval před malým chlapcem

Právo, DPA, nek
NEW YORK

Americký zpěvák Michael Jackson, který čelí obvinění z pohlavního zneužívání dětí, údajně onanoval v přítomnosti jednoho chlapce. Oznámila to ve čtvrtek zpravodajská televizní stanice CNN s odvoláním na "spolehlivé údaje z informovaných kruhů".

Článek

Pokud by dnes již 14letý chlapec své tvrzení zopakoval před soudem nebo pokud by jeho výpověď byla jinak zahrnuta do důkazního líčení, mohlo by to být podle CNN pro Jacksona "zničující". Zpěvák bude v pátek před soudcem v kalifornské Santa Barbaře odpovídat na otázky soudce, konkrétně zda rozumí obvinění a zda se cítí vinen.

Žalobce viní Jacksona, že loni v únoru a březnu tehdy 13letého chlapce celkem sedmkrát pohlavně zneužil. Ve dvou případech měl uvést svou oběť pod vliv alkoholu.

Jackson obvinění odmítá a prohlašuje, že se stal obětí "spiknutí". V případě odsouzení mu hrozí více než dvacetileté vězení.

Reklama

Související témata:

Související články

Jackson chce stále sdílet své lože s dětmi

Michael Jackson, který čelí obvinění ze sexuálního zneužívání dětí, se rozhodl poprvé od vznesení obvinění veřejně vystoupit. Učinil tak v diskusním pořadu 60...

Výběr článků

Načítám