Hlavní obsah

Clooney pomáhá svému otci v politice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Hollywoodský herec George Clooney se podílí na kampani svého otce, který kandiduje do amerického kongresu. Demokrat Nick Clooney je jediným následovníkem Kena Lucase, který odchází do důchodu.

Foto: Denisa Ižová

Jurkovičov dom

Článek

George Clooney se na předvolebních dvou schůzkách krátce ujal slova, ale neučinil žádná politická prohlášení. Spíše vychvaloval otce a vyzdvihnul kladné stránky jeho osobnosti.

"Je báječné mít syna, který mi pomáhá," prohlásil Nick Clooney, "když mi můj syn nebo dcera přijdou pomoci, znamená to pro mě mnoho. Dávají mi tak najevo, že rodina je důležitější než politika."

Během obou placených schůzek na severu Kentucky, kterých se zúčastnilo 250 příznivců, Geroge Clooney vybral celkem 200 tisíc dolarů.

Reklama

Související témata:

Související články

George Clooney popřel těhotenství Allenové

Hollywoodský herec George Clooney (42) je rozčílen. Rozhořčily ho informace, které přesvědčovaly o těhotenství jeho přítelkyně Kristy Allenové. Přitom...

Clooney bude umývat auta

Mladý Clooney se asi úplně zbláznil, šuškají si v USA političtí protivníci hercova otce Nicka, který kandiduje do Kongresu za stát Kentucky. A cože tedy...

Výběr článků

Načítám