Hlavní obsah

Clooney bude umývat auta

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Mladý Clooney se asi úplně zbláznil, šuškají si v USA političtí protivníci hercova otce Nicka, který kandiduje do Kongresu za stát Kentucky. A cože tedy v Hollywoodu proslavený ženský idol a milovník George Clooney provádí za šílenosti? Rozhodl se, že bude svým fanouškům mýt jejich krásná auta pod podmínkou, že oni na oplátku zvolí jeho otce do Kongresu.

Foto: Alena Jandlová
Článek

Málokterému politikovi se poštěstí mít za syna jednoho z nejzářivějších herců hollywoodské planety, a tak chce George Clooney umývat automobily proto, aby pro otce získal více peněz na jeho finančně náročnou kampaň.

Smůlu mají tedy všichni ti, kdo by si chtěli nablýskané auto z ruky herecké hvězdy pořídit za babku. Za umytí si George bude účtovat neuvěřitelných dva tisíce dolarů, a tak by i poměrně dobře vydělávající Američan musel sáhnout hlouběji do kapsy. Příští měsíc navíc hvězda nového filmu Nesnesitelná krutost uspořádá speciální banket, na němž umyje vůz prvnímu zájemci, uvedl bulvární magazín Star.

Kampaně nebude ušetřena v rodině Clooneyových jediná osoba. Hodlají totiž do Kongresu za Demokratickou stranu proniknout za každou cenu, aby zeslabili moc Republikánské strany, v jejímž čele stojí George Bush. Jediný, kdo se zřejmě nezúčastní politických bojů, je Georgeovo prasátko, které si herec pořídil jako domácího mazlíčka.

Reklama

Související témata:

Související články

George Clooney v Itálii nerandí

Pověstný hollywoodský svůdník George Clooney nemůže v Itálii sehnat nikoho, s kým by randil. Od té doby, co se přestěhoval do nové vily u jezera Como, nerandí,...

George Clooney má místo budíka husy

Zřejmě těžko by se žilo hollywoodskému sympaťákovi George Clooneymu s tak obvyklými živými tvory, jako jsou psi, kočky, rybičky či myšky. Jeho lásku...

Clooney dosáhl svého filmového snu

Po Supermanovi, Batmanovi, Charlieho andílcích a desítkách dalších filmů inspirovaných populárními televizními seriály, se nyní hollywoodští producenti...

Výběr článků

Načítám