Hlavní obsah

Claudia Schifferová slevila ze svých snů

Novinky, tim
PAŘÍŽ

Německá topmodelka Claudia Schifferová výrazně přibrzdila svou kariéru a slevila ze svých cílů v době, kdy se stala matkou. Na práci prý již není závislá jako dříve. Dokonce už ani nelpí na své herecké kariéře, kterou chtěla po modelingu nastartovat.

Článek

Schifferová proslula jakožto modelka, současně ale i účinkovala ve čtyřech filmech. "Od té doby, co jsem založila rodinu, jsem se ale vzdala hereckého snu. Nepřipadá v úvahu, že bych se kvůli natáčení vzdálila od dětí na dva tři měsíce," svěřila se Schifferová magazínu Paris-Match, který modelce tento týden věnoval zvláštní přílohu.

"Kdybych se tak nerozhodla, nikdy bychom jako rodina nebyli pohromadě," doplnila topmodelka, která v poslední době odmítla řadu zajímavých nabídek. Neodolala jediné, kterou jí učinili zástupci španělské módní značky Mango. [celá zpráva]

Umění odmítat

"V modelingu je třeba se naučit neříkat ano všemu, co přináší peníze," konstatovala. "Peníze nesmějí být jediným hnacím motorem," upozornila. "Čím lépe se naučíte říkat ne těm, kteří nabízejí hromadu peněz, tím spíše se vám pak podaří trvale uspět."

Schifferová na sebe dále prozradila, že v počátcích své hvězdné kariéry byla velmi stydlivá. Pomohl jí jediný muž. Tím byl světoznámý špičkový návrhář Karl Lagerfeld. "Neustále mi dodával sebevědomí, což byl pro mě základ," přiblížila své první krůčky v módním světě Schifferová, která na molech začínala v sedmnácti letech.  

Schifferové je nyní 34 let, žije v Londýně se svým manželem, britským producentem a dvěma dětmi - dvouletým Casparem a osmiměsíční Clementine.

Reklama

Související články

Claudia Schifferová přivedla na svět dceru

Německá topmodelka Claudia Schifferová porodila ve čtvrtek dcerku. Matce i dítěti se daří dobře. Šťastnou novinu oznámil v Londýně její manžel, filmový režisér...

Výběr článků

Načítám