Hlavní obsah

Claptona rozzuřilo víno s jeho jménem

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

AUCKLAND

Snad nejslavnější kytarista všech dob a vyléčený alkoholik Eric Clapton hrozil, že na poslední chvíli zruší koncert na Novém Zélandu. Nedlouho před jeho začátkem se totiž dozvěděl, že tamní vinařská firma Mission Estate Winery hodlá uvést do prodeje víno nazvané Eric Clapton Syrah.

Článek

Celou šarži vyrobila vinařská firma na počest jeho koncertu.

"Dělají si ze mě legraci. Copak neznají mé problémy s pitím?" vztekal se a odešel ze sálu. Vrátil se, až když ho vedení firmy ujistilo, že víno pod tímto názvem prodávat nebudou.

Jednašesátiletý Clapton, který kdysi pravidelně pil dvě lahve skotské denně, se snažil zbavit závislosti na alkoholu a drogách téměř třicet let.

Nyní již abstinuje patnáct let. Již dlouho také sponzoruje léčebny zaměřené na boj proti alkoholismu a drogové závislosti.

Reklama

Související témata:

Související články

Claptonovi přišel dopis od mrtvého syna

Krátce po pohřbu svého čtyřletého syna Conora, který v roce 1991 vypadl z okna newyorského bytu, zažil britský zpěvák a kytarista Eric Clapton obrovský šok....

Výběr článků

Načítám