Hlavní obsah

Cindy Crawfordová si nechala odoperovat znaménka

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Supermodelka Cindy Crawfordová, proslulá znaménkem krásy nad horním rtem, si nechala odoperovat tři znaménka kvůli obavě z rakoviny kůže. Čtyřicetiletá milovnice sluníčka své fanoušky ihned ujistila, že znaménko na tváři stále má. Lékaři jí odstranili tři jiná - dvě na zádech a jedno na břichu.

Článek

Crawfordová, která byla dříve provdaná za hollywoodského idola Richarda Gerea, nyní pracuje jako mluvčí organizace, která si klade za cíl zvýšit povědomí veřejnosti o rakovině kůže.

Varuje, že nejmenší a snadno přehlédnutelné skvrnky na kůži mohou být největším rizikem a může se z nich rozvinout rakovina kůže.

"Znaménko, které mám na tváři, nepatří k těm rizikovým. Mám ale spoustu dalších, které si nechávám každoročně kontrolovat. Ta tři, která mi lékaři odstranili naposled, vypadala jako tři naprosto nevýrazné tečky," prozradila modelka.

Reklama

Související témata:

Související články

Cindy Crawfordová si řekla charitě o peníze

Americká topmodelka Cindy Crawfordová se poškorpila s rumunskými organizátory charitativní nadace kvůli svým přehnaným nárokům. Když jí požádali o dobrovolnou...

Výběr článků

Načítám