Hlavní obsah

Číňanka má zpívajícího psa, který na povel "umře"

PEKING

Číňanka tvrdí, že její psí miláček zpívá spolu s vyzváněním jejího mobilního telefonu. Paní Čangová z města Ťian pro média uvedla, že její čtrnáctiměsíční pes Dangdang tento zvyk získal již před rokem jako malé šťěnátko. Pes navíc ovládá i jiné schopnosti, mimo jiné prý velmi dobře předstírá smrt. Informoval o tom server Ananova.

Článek

"Byla jsem v kuchyni a v obývacím pokoji mi začal zvonit telefon. Poté jsem slyšela Dangdanga jak vyluzuje sérii podivných zvuků, které zněly přesně jako rytmus mé vyzvánění melodie. Přestal s tím hned v ten moment, kdy jsem telefon zvedla," řekla Čangová deníku Xi´an Evening Papers.

Od té doby prý kdykoliv telefon začne zvonit, Dangdang se dá do zpěvu. "Rozdíl mezi vysokými a nízkými tóny je zcela zřetelný a tempo má také v pořádku. Z jeho vyjádření se zdá, že si svůj "zpěv" doopravdy užívá," dodala Čangová.

Dangdang je dle majitelky velmi inteligentní pes, který vždy hosty doprovází dolů po schodech a vždy zaštěká na rozloučenou. Pes navíc umí předstírat svou smrt. "Pokud na něj namíříte ruku, kterou ohnete do tvaru pistole, skácí se k zemi a leží bez hnutí klidně i půl hodiny," pyšnila se majitelka nadaného psa.

Reklama

Související témata:

Související články

Žena učila řídit psa, skončilo to nehodou

Číňanka, známá pouze jako paní Liová, se pokoušela naučit řídit svého čtyřnohého miláčka. Psa novým kouskům nenaučila, ale přišla o svůj vůz, s nímž během...

Výběr článků

Načítám