Hlavní obsah

Chtěli ukrást bankomat, buldozerem zbourali celou benzinku

Novinky, tcs

Policie v Severním Irsku vyšetřuje sérii loupeží bankomatů, při nichž zloději použili buldozer. Ta poslední v městě Ballynahinch se jim ale příliš nepovedla. Buldozer proboural nejen přední zeď, ve které byl vestavěn bankomat, ale i další části čerpací stanice. Způsobili tak pád střechy.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zloději v Severním Irsku chtěli ukrást bankomat, zbourali přitom celou benzínovou stanici Video: AP

 
Článek

K pokusu o krádež bankomatu došlo v pondělí v časných ranních hodinách. Buldozer vjel do obchodu u čerpací stanice kolem půl šesté ráno. Po řádění zlodějů zůstaly majitelům jen oči pro pláč.

„Probourali se do přední části obchodu ve snaze získat bankomat a pak pokračovali dál dovnitř. Vzali pokladny a cigarety,“ uvedla pro BBC Donna Carlisleová, jedna z majitelek čerpací stanice.

Buldozer měl stále zvednuté rypadlo a tím zloději zavadili o podpěru střechy, která se na benzinku zřítila. Zloději zanechali stroj na místě a z místa činu uprchli s prázdnou. „Na objektu způsobili značné škody,“ uvedla policie.

Téže noci došlo k úspěšnému vybourání a odcizení bankomatu v Belfastu. Tam došlo k obdobnému případu i minulý měsíc. Policie uvedla, že zatím není jasné, zda jsou tyto případy propojeny.

Naučte se na dovolené ovládat bagr nebo buldozer

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám