Hlavní obsah

Christina Aquilera: Ráda si pohrávám se svým tělem

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zpěvačka Christina Aguilera ujistila své mužské fanoušky, že bude pokračovat ve svlékání pro pánské magazíny i jako vdaná žena. Manželství s Jordanem Bratmanem jí v budoucnu nijak neomezí v ukazování svého nahého těla. A jako důkaz se svlékla pro zářijové číslo časopisu GQ. V rozhovoru také prozradila, že často v osamělých chvílích při pomyšlení na manžela pláče.

Článek

"Je pro mě důležité vyjadřovat své pocity a myslím, že sexualita bude mít vždy místo v lidském životě. Budu si ale samozřejmě vybírat, jakým způsobem se svléknu. Ráda bych vyzkoušela nové věci. Ženské tělo je nádherné a je super ho odhalovat. Ráda si s ním pohrávám a miluju experimentování s oblečením," uvedla Christina.

Interpretka hitu Dirrty, která se za Jordana provdala loni v listopadu, také prozradila, že nikdy předtím k nikomu nic tak silného necítila. "Nikdy jsem nebyla tak zamilovaná, tak šťastná, tolik plná energie. Rozbrečím se, když začnu myslet na to, co všechno mi Jordan přinesl do života. Je ohromné, že jsem si vzala tak nádherného muže, kterého miluji z celého srdce a obdivuji," dodala zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Související články

Christina Aguilera se svlékne ve filmu

Legendární striptérka Tempest Storm se ohradila proti rozhodnutí hollywoodských producentů. Ti chtějí do filmu o jejím životě obsadit Christinu Aguileru....

Christina Aguilera končí s pop music.

Zzpěvačku Christinu Aguileru už její fanoušci neuslyší. Přinejmenším ne tak, jak jsou zvyklí. Rozhodla se totiž skoncovat s pop-music.

Výběr článků

Načítám