Hlavní obsah

Christina Aguilera soupeří se Spearsovou o datum svatby

NEW YORK

Americká zpěvačka Christina Aguilera bere svůj dlouholetý boj s rivalkou Britney Spearsovou doslova a nenechá si ujít jedinou příležitost, kdy by mohla svou kolegyni předčít. Nyní ji chce trumfnout v datu sňatku.

Foto: Ondřej Smolka
Článek

Spearsová svůj vážný úmysl vdát se s tanečníkem Kevinem Federlinem oznámila letos v červnu. Pevné datum již bylo stanoveno, veselka by se měla konat letos v listopadu.

Aguilera rychle zareagovala a ze strachu, aby se Britney nedostala pod čepec dříve než ona, ihned začala domlouvat vlastní datum sňatku, o němž se hovoří již od března. K oltáři by ji měl odvést Jordan Bratman, s nímž se stýká od loňského srpna. 

Aguilera bere boj vážně

"Christina chce skutečně posunout svou svatbu na co nejbližší možný termín," potvrdil zvěsti zdroj z okolí Aguilery, jehož odcitoval deník The Daily Star.

"Není žádným tajemstvím, že se chce Britney vdát a mít děti. Je to to samé, po čem touží i Christina a Jordan," dodal. "Jestli to může dokázat před Britney, tím lépe bude pro ni."

Aguilera prý v současné době nemluví o ničem jiném, než o svatebních hostech a místu případného porodu. Podle zasvěcených zdrojů prý nevypadá, že by si dělala legraci.

Christině hrozí pleš

Christina Aguilera má v poslední době mnoho starostí, kromě úvah o případném sňatku se stále snaží pilně prosazovat v branži. Americké zdroje se domnívají, že je již přepracovaná.

Dokonce si povšimly, že jí začaly hodně padat vlasy a na některých místech má prý i lysiny. Právě kvůli nim si nechává dělat tupírovaný účes, aby je zakryl, napsal internetový server Sky News.

Třiadvacetiletá zpěvačka prostřednictvím svého mediálního zástupce však informace ihned popřela. "Naprosto to není pravda," prohlásil, "s jejími vlasy se nic špatného neděje," ujistil.

Reklama

Související témata:

Související články

Aguilera se chce usmířit se Spearsovou

Popová zpěvačka Christina Aguilera (23) hodlá zakopat válečnou sekeru a zapomenout na četné jízlivé šarvátky, které vedla se svou rivalkou Britney Spearsovovu...

Christina Aguilera se bude brzy vdávat

Christina Aguilera by se měla brzy vdát za svého snoubence Jordana Bratmana, s nímž se zpěvačka stýká přibližně sedm měsíců. Alespoň o tom ubezpečuje ženichova...

Spearsová plánuje svatbu, tentokrát vážně

Britský deník Daily Star zjistil podrobnosti ze soukromého života dvaadvacetileté americké zpěvačky Britney Spearsové. Podle listu se bude konat co nevidět...

Výběr článků

Načítám