Hlavní obsah

Christina Aguilera plánuje rodinu

WASHINGTON

Americká zpěvačka Christina Aguilera a její manžel Jordan Bratman si hodlají pořídit potomka - ale až poté, co Christina dokončí příští světové turné.

Článek

Christina, která se provdala za o dva roky staršího Bratmana 19. listopadu v severní Kalifornii, si hrozně moc přeje mít děti - a to hned, jakmile bude mít přestávku v nabitém programu.

"Rozhodně, rozhodně chceme mít děti. Myslím, že se o to začneme snažit hned, jakmile dokončím své příští světové turné. Hrozně se na to těším," prohlásila zpěvačka, která za necelé dva týdny oslaví 25. narozeniny.

Kromě toho, že si chce pořídit miminko, zvažuje popová hvězda změnu svého jména. Pozdávalo by se jí prý, kdyby se jmenovala Maria Bratmanová.

"Pokud jde o profesionální kariéru, vždycky asi budu Christina Aguilera, ale uvažuji o tom, že jako druhé jméno zvolím Maria a vezmu si příjmení po manželovi," prohlásila srdnatě.

Reklama

Související témata:

Související články

Christina Aguilera plánuje skromnou svatbu

Zpěvačka Christina Aguilera, která se v prosinci chystá provdat za Jordana Bratmana, by si přála jen skromnou svatbu. Veselky by se měli zúčastnit výhradně...

Christina Aguilera se chce v sobotu vdát

Zpěvačku Christinu Aguileru zřejmě čeká významný víkend. V sobotu se totiž hodlá provdat za svého snoubence Jordana Bratmana. Obřad by se měl konat v Napa...

Výběr článků

Načítám