Hlavní obsah

Chodec přelézal přes závory, vlak ho minul o vlásek

Novinky, vps
Lincoln

Všichni svatí stáli při neznámém muži, který si chtěl zkrátit cestu přes železniční přejezd v anglickém Lincolnu. Bezpečnostní kamera zachytila, jak přeběhl koleje těsně předtím, než se po nich prohnal šedesátikilometrovou rychlostí vlak. Informoval o tom deník The Sun.

BEZ KOMENTÁŘE: Chodec přecházel koleje přes spuštěné závory, o vlásek ho minul vlak

 
Článek

Muž beze spěchu přišel k závorám na High Street, přelezl je a pak rychle přeběhl koleje. Vlak se na nich objevil pouze okamžik poté, co je muž opustil. O tom, že se blíží, musel hazardér vědět.

„Měl velké štěstí. Záběry dokazují, že potřebujeme nějaké jiné řešení na přejezdech ve městě,“ uvedl Phil Verster, výkonný ředitel společnosti, která trať spravuje.

Firma zveřejnila prosincové video až teď v souvislosti s novými plány na lávku přes koleje. Tento přejezd je totiž lidmi často využíván jako zkratka, i když je spuštěna signalizace.

„U nákladních vlaků trvá dlouho, než se zvednou závory, takže lidé riskují a přelézají závory. Když si vezmete, že vlaky tu projíždějí šedesátikilometrovou rychlostí?“ ptá se Darren Ward, který žije v Lincolnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám