Hlavní obsah

Chodbami kostela se proháněla pomatená srnka

Novinky, Markéta Kautznerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cary

Do malé a poklidné náboženské obce v Americe vtrhl minulé pondělí nečekaný návštěvník. Choval se neurvale a splašeně. Zmizel však stejně náhle, jako se tam objevil.

Článek

Koloniální baptistický kostel v Cary v Severní Karolíně zřejmě bude zvažovat lepší bezpečnostní systém poté, co skrze jeho prosklené dveře pronikla dovnitř srnka. Začala tam zmateně pobíhat, a narušila tak obvykle poklidnou atmosféru.

Bezpečnostní kamery tohoto nevítaného návštěvníka ze 13. června natočily už ve chvíli, kdy se objevil před kostelem a snažil se najít vchod. Po chvilce pak nepozorovaně pronikl dovnitř a začal vyplašeně pobíhat kolem dokola chodbami plnými lidí, uvedl deník Daily Mail.

Děti byly nuceny před divokým zvířetem uskakovat a vyděšeně hledaly únikovou cestu. Pomatená srnka následovaná třemi muži proběhla několik dalších chodeb, až nakonec našla cestu ven z budovy a utekla pryč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám