Hlavní obsah

Charlie Sheen se nesmí přiblížit k manželce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americký herec Charlie Sheen, syn stejně slavného Martina Sheena, se musí držet od své manželky Denise Richardsové nejméně na vzdálenost 300 stop, tedy asi 90 metrů. Nařídil mu to v pátek soud v Los Angeles.

Článek

Soud tak vyhověl Richardsové (35), která si podala žádost o rozvod a zažalovala manžela pro agresivní chování a údajné hrozby zabitím. Sheen (40) to popírá a soudce mu vyhověl alespoň v žádosti, aby všechny jeho telefonické rozhovory s manželkou, která nyní žije odloučeně, byly nahrávány. Sheen tak chce prokázat, že bývalé modelce a později také herečce Richardsové nevyhrožuje.

Sheenovi bylo přiznáno také právo jednou týdně navštívit své dcery Sam (2) a Lolu (10 měsíců), které má s Richardsovou, ale jen v doprovodu dohlížející osoby.

Rozsudek je zatím poslední kapitolou bouřlivého manželství, v němž se Sheen podle Richardsové choval k ní i dětem opakovaně agresivně a vyhrožoval jim násilím včetně zabití. Richardsová Sheena obviňuje i z braní drog, hraní hazardních her, styků s prostitutkami a sledování pornografie na internetu. Sheen všechna obvinění popírá.

Reklama

Výběr článků

Načítám