Hlavní obsah

Českou Miss se stane Tereza Budková, vsadily si úřadující missky

Novinky, jky
PRAHA

Když si loni Lucie Hadašová a její dvě vicemiss vsadily, že se Českou Miss pro rok 2008 stane Eliška Bučková, všichni se jen usmívali. Bučková nebyla ani v nejmenším favoritkou a s kurzem 7:1 spadala někam do středu soutěžního pole. Přesto však loňský ročník vyhrála. Letos si všechny tři vítězky vsadily na Terezu Budkovou (18) ze Sezimova Ústí.

Článek

Úřadující Česká Miss Eliška Bučková dala společně s I. Českou vicemiss 2008 Hanou Svobodovou a II. Českou vicemiss 2008 Elisavet Charalambidu jednoznačně najevo svůj názor, kdo se stane královnou krásy pro rok 2009. V jedné z pražských poboček sázkové kanceláře Tipsport si dívky vsadily na osmnáctiletou Terezu Budkovou ze Sezimova Ústí.

„Terezka působí na první pohled velice sympaticky, mile a uvolněně, proto jsme se rozhodly vsadit si právě na ni,“ komentuje volbu 1. Česká vicemiss 2008 Hana Svobodová. Stejný názor mají i zbylé dvě krásky. Vzhledem k tomu, že sázková kancelář na osmnáctiletou tmavovlásku vypsala kurs 3:1, můžou si krásky v případě vítězství Budkové příjemně přivydělat.

Podle kursů sázkové kanceláře je však největší favoritkou Iveta Lutovská s kursem 2:1. Třetici největších favoritek doplňuje Zina Šťovíčková, které bookmakeři přiřkli kurs 4:1.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám