Hlavní obsah

Českou Miss Kateřinu doprovodí do Thajska přítel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Česká Miss Kateřina Smejkalová se má v těchto dnech co ohánět. Již v úterý odlétá do italských Benátek kvůli focení, pak ji čeká příprava na prestižní světovou soutěž Miss Universe.

Foto: Tomáš Gaudek

Součástí akcí Onko Niké bude i předvedení techniky samovyšetření prsů.

Článek

Světové klání o nejkrásnější dívku se bude letos konat v thajském Bangkoku, Miss Universe bude vyhlášena v květnu. Na soutěž Smejkalovou doprovodí její přítel Pavel. Ten ji totiž do České Miss doporučil, čímž kromě pobytu získal také sto tisíc korun.

Česká Miss kromě hodnotných cen vyhrála milión korun, celý obnos zatím na účet neobdržela. Podle Jany Bryndové z PR oddělení pořádající agentury Miss Marketing bude Smejkalová dostávat peníze po několika částech.

Rande se sázkařem

Součástí pracovního programu dvaadvacetileté Smejkalové byl v pondělí také slavnostní přípitek se sázkařem Vladimírem Švejdou. Jednatřicetiletý aktivní fotbalista, který se živí podnikáním s rodiči, kromě výhry v soutěži Tipsportu získal i setkání s Českou Miss. Oba se prý na první společné "rande" těšili. 

S Kateřinou se Vladimír dnes setkal poprvé, z tisku však již předem usoudil, že je to velmi inteligentní a upřímná dívka. "Vítězka je moc pěkná, nejvíce se mi líbí její upřímnost. Je chytrá a ví, co od života chce," sdělil Novinkám Vladimír, který pravidelně sází v Davli u Prahy.

Na setkání byla zvědavá také samotná Česká Miss. O šťastlivci se domnívá, že je v sázení skutečný profesionál a opravdový znalec sportu. Doufá, že jí Vladimír poradí, na jaké zápasy by mohla vsadit.

Reklama

Související témata:

Související články

První Českou Miss je Kateřina Smejkalová

První Českou Miss, kterou si zvolili sami diváci, se v sobotu večer stala Kateřina Smejkalová ze Šternberku. První vicemiss je Zuzana Štěpanovská a druhá...

O korunku České Miss se na dražbě strhl boj

V sobotu večer po skončení finále soutěže Česká Miss se konala v Top Hotelu Praha dražba plavek a korunky královny krásy Kateřiny Smejkalové. Dvojdílné plavky...

Českou Miss volilo čtvrt miliónu diváků

Pro první Českou Miss, kterou se v sobotu stala Kateřina Smejkalová, přišlo třicet procent hlasů. První vicemiss Zuzana Štěpanovská obdržela jednadvacet...

Výběr článků

Načítám