Hlavní obsah

České missky pokřtily cédéčko Walda Gangu

PRAHA

Nové cédéčko kapely Walda Gang pokřtily ve středu 8. srpna v pražském kasinu Banco Česká Miss 2007 Lucie Hadašová a druhá vicemiss Lilian Sarah Fischerová. Muzikanti prý sami sebe považují za partu ošklivých chlapů, a tak se rozhodli pozvat na křest své protiklady, jedny z nejpohlednějších dívek v ČR. Při oslavě se proměnili také v hazardéry, když si v kasinu společně s kráskami zahráli ruletu.

Článek

"Je to skvělá kontroverzní partička a taky mě zaujala vizáž lídra skupiny Waldy. Je skoro neuvěřitelné, jak se zpěvácké legendě Waldemaru Matuškovi podobá," řekla česká královna krásy. Cédéčko, které se jmenuje stejně jako kapela, křtili členové gangu spolu s misskami na mejdanu v pompézním stylu šampaňským. Akci přišli podpořit fotograf Jakub Ludvík a herec Jiří Krampol.

Missky byly tak trochu šokovány, když se kolem nich točilo tolik šílených chlapů plných energie, jako kdyby to byli teenageři. Líbily se jim songy z nového cédéčka, například Jó třešně zrály a Slavíci z Madridu, a obě se podle svých slov půjdou podívat na některý z koncertů kapely.

Skupina Walda Gang, která hraje známé hity legendárního Waldemara Matušky v novém rockovém hávu, bere útokem špici české hudebním scény. Na velkém turné kapely Kabát po celé republice hrála jako předkapela a měla takřka stejný ohlas jako tepličtí rockeři. Walda Gang vidělo a slyšelo během letošní sezóny kolem 300 000 lidí.

Reklama

Související témata:

Související články

Dívky z České Miss si libovaly v termálech

Dvanáctka finalistek České Miss si užívala soustředění v rakouských Tyrolech. Dívky se připravovaly na blížící se finále soutěže po všech směrech. Celého...

Krásky z České Miss fotily pro charitu

První stisknutí spouště fotografa Jana Tůmy odstartovalo v úterý 7. srpna v Praze na Zbraslavi focení pro ojedinělý kalendář The Beautiful Mind. Před jeho...

Výběr článků

Načítám