Hlavní obsah

České hvězdy u McLarenu

Novinky, Karel Felt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA/MONTE CARLO

Fotbalista Pavel Nedvěd s rodinou a hokejisté Martin Havlát s Jaromírem Jágrem byli na GP Monaka hosty týmu West McLaren Mercedes. V sobotu se zúčastnili párty týmu na její pronajaté lodi v přístavu v Monte Carlu, setkali se i s jezdci Kimi Räikkönenem a Davidem Coulthardem, ale také s Mikou Häkkinenem.

Foto: Pavel Jaňurek

Sobotní noční směna u PČR

Článek

 Pavel Nedvěd byl na formuli 1 poprvé, a splnilo se mu tak velké přání. "Byl ohromně nadšený, o všechno se zajímal. Sám však neušel pozornosti dalších celebrit nejen v našem týmu, ale i z ostatních. Bylo tu hodně Italů, kteří na něj volali a on se s nimi rád zastavil. Před startem se mnou byl také na roštu, kde si zblízka prohlédl závodní auta," popsal do telefonu program českých sportovních hvězd manažer týmu Pavel Turek.

Mezi celebritami patřil k ostře sledovaným i brazilský fotbalový kouzelník Ronaldo. Závod česká trojice sledovala nejprve z tribuny a poté z lodi na obří obrazovce. "Fandili našemu týmu. Závod se jim velmi líbil. Oba hokejisté se večer v Monte Carlu zúčastnili ještě velké párty, kde se setkali i s jezdci a šéfy dalších týmů," dodal Turek.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám